Eenvoudig te monteren

De montage van jouw schuifwand, schuifdeurkast of schuifdeuren en montage  van het kastinterieur is eenvoudig. Je ontvangt een duidelijke en stapsgewijze handleiding bij de levering van je schuifdeurkast, schuifdeuren en/of kastinterieur. Onze montage handleidingen helpen je op weg. Wil je de montage handleiding eventueel al voor het bestellen inzien? Vraag ons dan om deze vooraf te mailen.

In veel gevallen worden de schuifdeuren op een verdieping gemonteerd. Het is dus verstandig om vooraf te beoordelen of je de kant-en-klare schuifdeuren ook in de desbetreffende ruimte krijgt. Kijk goed of er geen obstakels zijn op de plaats waar de schuifwandkast of het kastinterieur moet komen. Denk aan bijvoorbeeld wandcontactdozen e.d. Ben je niet zeker van je zaak of heb je vragen tijdens de montage? Neem dan gerust contact met ons op. Voor advies zijn wij zijn het beste bereikbaar via E-mail.

Wil je dat jouw schuifwandkast, schuifdeurkast of schuifdeuren gemonteerd worden? Dan kun je gebruik maken van onze montageservice. Bij ‘Montageservice’ lees je meer over deze service. Kies je voor montage door het montageteam van schuifwanden.nl, vink dan het vakje aan bij montage bij het besteloverzicht. Wij nemen vervolgens contact met je op

Montagekosten zijn afhankelijk van de kast die u samenstelt. De kosten voor montage door ons montage-team:

  • Complete schuifwandkast € 160,00 per deur en achterliggend interieursegment
  • Alleen een schuifwand € 90,00 per deur

( alle prijzen zijn inclusief 21% BTW)

Tevens worden er € 50,00 (inclusief BTW) voorrij-/transportkosten berekend.