Regionale inmeet- én landelijke montage service

Maatwerk zal gemeten moeten worden. Dit is niet moeilijk, maar dit moet uiteraard wel secuur gebeuren. Voor de regio tot 45 KM rondom Sevenum bestaat er ook een gratis inmeet-service. Deze service is mogelijk na het bezoeken van onze showroom in Sevenum waar uiteraard ook opstellingen staan en alle kleurstalen aanwezig zijn. De opgemeten maten zijn voor de afhandeling van jouw bestelling. We behouden ons het recht om deze maten niet af te geven. We zijn dan ook verantwoordelijk voor de juistheid van de maten en het maatwerk. Tijdens jouw bezoek aan de showroom maken we een afspraak voor het inmeten.

Wanneer jouw schuifwand(kast) bestemd is voor een locatie buiten de 45 KM rondom Sevenum, kunnen wij uiteraard wel leveren en eventueel monteren maar dien je deze zelf in te meten.

Een schuifwandkast of separate schuifdeuren moeten perfect passen om goed tot hun recht te komen. Met de meetinstructie is het eenvoudig de juiste maten op te meten. Wanneer je er voor kiest om jouw kast door ons montage-team te laten monteren, vink dan bij het besteloverzicht ‘montage ja’ aan en wij nemen vervolgens contact met je op. Jouw maatwerk schuifdeurkast zal vervolgens door het montage-team van schuifwanden.nl snel en kundig gemonteerd worden en zeker een blikvanger in je interieur zijn. Je hebt er geen omkijken naar. Uiteraard nemen ze ook alle verpakkingsmaterialen mee retour.

Montagekosten zijn afhankelijk van de kast die u samenstelt. De kosten voor montage door ons montage-team:

► Complete schuifwandkast € 160,00 per deur en achterliggend interieursegment

► Alleen een schuifwand € 90,00 per deur

(alle prijzen zijn inclusief 21% BTW)

Tevens worden er € 50,00 (inclusief BTW) per levering transportkosten berekend.

meetservice