Regionale inmeet-service

VOOR DE REGIO NOORD-LIMBURG

Maatwerk zal gemeten moeten worden. Dit is niet moeilijk, maar dit moet uiteraard wel secuur gebeuren. Voor de regio tot 45 KM rondom Sevenum bestaat er een gratis inmeet-service. De opgemeten maten zijn voor de afhandeling van jouw bestelling. We behouden ons het recht om deze maten niet af te geven. We zijn dan ook verantwoordelijk voor de juistheid van de maten en het maatwerk.

Gratis inmeten is alleen van toepassing bij een order. Wij sturen eerst een vrijblijvende offerte op basis van de circa-afmetingen. Voor het opvragen van een offerte kun je het beste een mail sturen. Vermeld het adres en contactgegevens.

Wanneer jouw schuifwand(kast) bestemd is voor een locatie buiten de 45 KM rondom Sevenum, kunnen wij uiteraard wel leveren maar dien je deze zelf in te meten. Een schuifwandkast of separate schuifdeuren moeten perfect passen om goed tot hun recht te komen. Met de meetinstructie is het eenvoudig de juiste maten op te meten en alle benodigde maten juist te noteren. Zie hiervoor de ‘Meetinstructie’.

meetservice