Meetinstructie

Voor het leveren van een perfecte schuifwandkast, schuifdeurkast, schuifwand of kastinterieur is het noodzakelijk de juiste maten aan te leveren. Schuifwanden.nl construeert aan de hand van de opgegeven maten jouw persoonlijke maatwerk schuifwandkast, schuifdeur(en) of kastinterieur. Het is dan ook zeer belangrijk dat de meetinstructies nauwkeurig opgevolgd worden. Je kunt eenvoudig alle afmetingen invullen op het formulier en vervolgens invoeren bij de bestelprocedure die je stapsgewijs doorloopt. Wanneer je gebruik maakt van het handige meetformulier weet je zeker dat je alle afmetingen binnen handbereik hebt en gemakkelijk de stappen kunt doorlopen. Het breedteverschil tussen beneden en boven én het hoogteverschil tussen links en rechts mag maximaal 12 mm bedragen. Dit verschil kun je corrigeren door de kogel-gelagerde wielen af te stellen.

Maatwerk zal gemeten moeten worden. Dit is niet moeilijk, maar dit moet uiteraard wel secuur gebeuren. Wanneer jouw schuifwand(kast) bestemd is voor een locatie buiten de 45 KM rondom Sevenum, kunnen wij uiteraard wel leveren en eventueel monteren maar dien je deze zelf in te meten.

Wanneer je kiest voor montage door ons montageteam, vink dan het vakje bij ‘ik wil mijn kast laten monteren’ aan op het eindoverzicht van je bestelling en wij nemen contact met je op.