Onz

ONLINE WINKEL

BESTEL EENVOUDIG JE SCHUIFDEURKAST OF WAND

Schuifwanden.nl is een unieke webshop voor het leveren van hoogwaardige schuifwandkasten, schuifdeuren en kastinterieurs. Je hebt al een mooie schuifwand vanaf € 230,- per deur (inclusief 2-sporige boven- en onderrails).

Je kunt bij de webshop schuifwanden.nl eenvoudig jouw schuifdeurkast, schuifwand, kastinterieur, schuifwandkast of schuifdeuren op maat samenstellen. Echt maatwerk dus. En dan ook nog voor een prima prijs! De schuifdeuren en schuifdeurkasten ontwerp je helemaal zelf. Combineer verschillende materialen in één schuifwand: glazen deurpanelen, schuifdeuren in uni kleur of met houtstructuur of een schuifdeur met spiegel. Je kunt in deze webshop de complete schuifdeurkast samenstellen met de schuifdeuren en het kastinterieur die je wilt. De schuifdeurkast wordt op maat gemaakt, dus je kunt de indeling van de kast (hang- en legruimte, lades) helemaal afstemmen op je eigen wensen! Tijdens het invoeren bij de stappen zie je meteen hoeveel de schuifdeurkast, schuifwand, schuifwandkast of alleen het kastinterieur die je tot dan toe hebt samengesteld, kost. Door het opgeven van de maten en het kiezen van de kleuropties vormt zich al meteen een prijs rechts in beeld. Geheel vrijblijvend kun je dus zo een prijs berekenen Bevalt de prijs? Dan kun je de schuifdeurkast, schuifwand of kastinterieur meteen online bestellen! En het mooie is, binnen 17 werkdagen wordt deze bij jou thuis bezorgd.

Twijfel je over de kleur, vraag dan of we een paar kleurstalen willen opsturen. Ook kunnen we eventueel foto’s van de kleuren of voorbeelden van schuifwandkasten mailen. De kleurstalen en de schuifwand(kast)en zijn eventueel ook te bezichtigen in de mooie showroom van Woon-Droom, Horsterweg 38 te Sevenum. Deze showroom, waar nog een drietal andere interieurbedrijven gevestigd zijn, is zes dagen in de week geopend. Het type schuifwand dat je in deze webshop kunt bestellen staat hier opgesteld en alle kleurstalen zijn aanwezig. De showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Dan ben je er namelijk ook  zeker van dat de juiste adviseur aanwezig is.

Bovenrails set