Schuifwanden.nl : Een betrouwbare leverancier voor kwaliteit in schuifwandkasten

Schuifwanden.nl is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige schuifwandkasten, schuifdeuren en kastinterieurs.
Schuifwanden.nl levert enkel producten van sublieme kwaliteit. We geven dan ook 15 jaar garantie op onze producten.

Erkend en vertrouwd
Schuifwanden.nl mag het WEBSHOP KEURMERK voeren en is onderdeel van Woondroom Holding bv, een vertrouwd familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in maatwerk schuifwandkasten. Dit garandeert een veilige aankoop en een onafhankelijke commissie die bij eventuele klachten optreedt. Onder onze leverings- en betalingsvoorwaarden staat de wijze van klachtenafhandeling omschreven.

Nadat je jouw persoonlijke kast hebt samengesteld kun je kiezen voor ophalen of bezorgen, alsook zelf monteren of montage door ons montageteam.

Veilig betalen
Je kunt bij ons veilig betalen. Kies uit vooraf betalen via iDEAL of overboeking. Ook kun je er voor kiezen om het volledige bedrag contant bij levering te betalen (onder rembours). Voor de rembourslevering geldt echter een toeslag van € 25,00 per levering. Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Het herroepingsrecht is binnen 14 dagen van toepassing. De kosten van terugzending zijn bij deze voor rekening van de consument.
Terugzenden van het onbeschadigde product, indien mogelijk in originele verpakking en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product.

Dus kort samengevat:

 1.  Volledige terugbetaling bij retournering. De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat hij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die hij heeft betaald terug moet krijgen als hij de bestelling in zijn geheel annuleert.
 2. Recht op annulering/ retourneren. Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke. Ook artikelen in de uitverkoop en gepaste kleding mag de consument terugsturen.
 3. Retour- en crediteringstermijn. De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet hij de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.
 4. Terugbetalen met zelfde betaalmiddel. De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.

Schuifwandkasten en schuifdeuren op maat
De kasten met schuifdeuren zijn in talloze maten en uitvoeringen verkrijgbaar. De schuifwandkasten, schuifdeuren en kastinterieurs zijn een luxueuze doch zeer betaalbare uitkomst voor allerhande opbergvraagstukken. Je kunt bij schuifwanden.nl een volledige schuifwandkast inclusief kastinterieur op maat bestellen. Je kunt ook alleen de schuifdeuren bestellen. Onze luxe kogel-gelagerde schuifdeuren op maat worden uitgerust met een paneel-, spiegel- en glasvulling. Ook enkel het kastinterieur bestellen is perfect mogelijk bij schuifwanden.nl.

Eenvoudig stappenplan

 • STAP 1

  Afmetingen

 • STAP 2

  Kies materialen en kleuren

 • STAP 3

  Kies rails en omlijsting

 • STAP 4

  Wil je een kastinterieur Ja/Nee

 • STAP 5

  Besteloverzicht en kies betaalwijze

Stel jouw persoonlijke kast samen. Je kunt t/m stap 5 de bestelprocedure vrijblijvend doorlopen. Pas wanneer je een betalingswijze hebt gekozen en de kast definitief in jouw winkelwagen is geplaatst zal de bestelling verzonden worden. Uiteraard ontvang je van ons een ontvangstbevestiging.

Bij vragen mail gerust : info@schuifwanden.nl