Kies ook voor persoonlijk maatwerk

De schuifdeuren op maat maken samen een mooie schuifwand of met een kastinterieur een complete schuifwandkast en is zeker een aanvulling op je interieur. Deze schuifdeurkasten en schuifwandkasten bieden gigantisch veel opbergmogelijkheden! De schuifdeuren van de schuifdeurkast geven jouw interieur een strakke en luxe uitstraling. Doordat de schuifdeuren en schuifdeurkasten op maat worden gemaakt, kun je de kast of schuifwand volledig afstemmen op het bestaande interieur. Denk aan kleur- en materiaalgebruik. Kastruimte is onmisbaar in een opgeruimd huis of rustige werkplek. Je kunt de schuifwand met deuren los bestellen, maar ook kopen in combinatie met een kastinterieur. Deze schuifwand(kast) kun je met behulp van onze configurator eenvoudig in 5 stappen op maat samenstellen en online bestellen in onze webshop.

Je bepaalt zelf de afmetingen, de kleur van de omlijsting van de schuifdeur, de deurvulling zoals bijvoorbeeld een uni kleur of een houtstructuur, spiegel of gekleurd glas. Een schuifwandkast of schuifdeurkast is uitstekend te gebruiken als opbergkast in woonkamer, hal, bijkeuken, bureau of werkkamer. Je kunt een complete schuifwandkast bestellen, inclusief zijpanelen en kastinterieur. Er zijn vele kastinterieurs beschikbaar, die je precies op maat kunt samenstellen. Je kunt er ook voor kiezen om losse schuifdeuren te bestellen. De kast wordt dan gevormd door de ruimte achter de schuifdeuren van de schuifwand. Heb je al een schuifwandkast, maar zoek je kastinterieur op maat? Bestel dan eenvoudig alleen het kastinterieur. Je ziet, voor elke opbergkast of scheidingswand met schuifdeuren ben je bij schuifwanden.nl aan het juiste adres. Je bestelt de door jou samengestelde schuifwandkast, schuifdeurkast of schuifwand eenvoudig online via de webshop. Ook voor enkel schuifdeuren of een kastinterieur op maat kun je onze online besteltool gebruiken.

Om jouw maatwerk schuifwandkast, schuifdeur(en) en/of kastinterieur direct samen te stellen, ga je eenvoudig naar de homepage. Je zult zien, topkwaliteit hoeft niet duur te zijn. Je hebt al een mooie schuifwand vanaf € 207,- per deur.