Schuifwand

Een wand met schuifdeuren, geheel naar jouw wens en stijl

Schuifwanden.nl is een unieke webshop voor het leveren van hoogwaardige schuifwandkasten, schuifdeuren en kastinterieurs. Je hebt al een mooie schuifwand vanaf € 207,- per deur.

Een schuifwand met schuifdeuren is maximaal 2700 mm hoog, maximaal 5000 mm breed, waarvan de maximale breedte per deur 1000 mm betreft. (glas- en spiegeldeuren zijn maximaal 900 mm en 2600 mm hoog).

De dikte van de schuifdeur, met aluminium omlijsting/profiel, is 28 mm. Dit is de totale dikte van de omlijsting met de geplastificeerde spaanplaat of het veiligheidsglas samen. De handgreep is geïntegreerd in de omlijsting van de schuifdeur. Je pakt de deur bij het profiel om te schuiven. De voorzijde van de greep is 13,5 mm breed. De aluminium boven- en onderrail wordt altijd in dezelfde kleur geleverd als de omlijsting van de schuifdeur. De 2-sporige bovenrail is 74,9 mm breed en de 2-sporige onderrail is 73 mm breed.

Om drie deuren achter elkaar te schuiven bestaat er de mogelijkheid om een 1-sporige rails extra bij te bestellen. De afmeting van een 1-sporige rail; bovenrail is 38 mm breed net als de onderrail die ook 38 mm breed is. Deze 1-sporige rails (boven én onder) kost € 51,50 en een 2-sporige rails om 4 deuren achter elkaar te schuiven is los te bestellen voor € 80,00. Wil je een extra rails? Geef dat dan aan in het tekst-vak bij stap 5. Na ontvangst van de order ontvang je  een factuur voor de extra rails.

Wanneer de muren niet geheel recht zijn is het breedteverschil tussen boven en beneden en/of het hoogteverschil tussen links en rechts te corrigeren door de kogel-gelagerde wielen af te stellen. Dit verschil mag maximaal 12 mm bedragen. Onderlinge hoogte- of breedteverschillen groter dan 12 mm moeten worden gecorrigeerd in de vloer-, plafond- of wandconstructie.

Je bepaalt zelf de afmetingen, de kleur van de omlijsting van de schuifdeur, de deurvulling zoals bijvoorbeeld een uni kleur of een houtstructuur, spiegel of gekleurd glas. Komt de schuifwand niet tussen twee muren dan kun je een zijwand erbij bestellen. Schuifdeuren dienen altijd tegen een wand te lopen omdat ze anders uit de rails geschoven kunnen worden. Kies je voor een zijpaneel, hou dan rekening met de dikte van 18 mm bij het invoeren van de breedte van de schuifwand. Geef dan de inbouwmaat inclusief de dikte van één of twee zijpanelen door. Een zijpaneel is standaard 2800 mm hoog en moet, indien nodig, zelf op maat ingekort worden. Je kunt kiezen uit twee dieptes: 680 mm / 800 mm.

Extra voorzieningen kunnen het gebruik van de schuifdeuren en schuifwanden extra veraangenamen. Denk hierbij aan stootborstels op de deuren. Dit zijn strips die op de zijkant van de buitenste deuren komen. Deze stootborstels kosten € 10,50 per deur. Nieuw in onze webshop is het soft-close systeem wat zorgt voor het soepel en geruisloos sluiten van de schuifdeuren. Deze worden altijd op de buitenste deuren geplaatst. Kies je voor soft-close op de bestelde schuifwand en -deuren geef dat dan aan in het tekst-vak bij stap 5. Binnenkort zal dit ook eenvoudig via de bestelmodule aan te vinken zijn en wordt het bedrag van € 40,00 per deur automatisch in de bestelling opgenomen. Nu ontvang je hiervoor een aparte factuur. Kies je niet voor het soft-close systeem bij de schuifwand, dan leveren wij standaard positiehouders mee. Deze behoren in de bovenrails geplaatst te worden. Ga naar onze homepage en bestel jouw schuifwand eenvoudig online.

Bovenrails Enkel

bovenrails enkel

Bovenrails Dubbel

bovenrails dubbel

Onderrails Enkel

onderrails enkel

Onderrails Dubbel

onderrails dubbel

Omlijsting deur

omlijsting deur