Service en retourneren

SNELLE LEVERING BINNEN 17 WERKDAGEN

Wij bezorgen de schuifwand(kast) zelf en maken dus geen gebruik van een standaard pakketdienst. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jouw schuifdeurkast of schuifdeuren met de grootste zorg getransporteerd en bij je thuis bezorgd wordt. Voor het bezorgen berekenen wij € 50,00 per bezorgadres/levering binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden).

Lees onder ‘Snelle levering’ alles over het bezorgen of eventueel ophalen.

Uiteraard kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over het product. Wij hanteren de wettelijke regels van retourneren.

Dus kort samengevat:

Volledige terugbetaling bij retournering. De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat hij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die hij heeft betaald terug moet krijgen als hij de bestelling in zijn geheel annuleert.

Recht op annulering/ retourneren. Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke.

Retour- en crediteringstermijn. De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet hij de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.

Terugbetalen met zelfde betaalmiddel. De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor producten die o.a. duidelijk persoonlijk van aard zijn.