Service en retourneren

Schuifwanden.nl is een overzichtelijke webshop en onderdeel van Woondroom Holding. De kleurstalen en de schuifwand(kast)en zijn te bezichtigen in de mooie showroom van Woon-Droom, Horsterweg 38 te Sevenum (Noord-Limburg). Een familiebedrijf sinds 1902. Deze winkel is 6 dagen in de week geopend.

Wij hanteren momenteel een deur-beleid en hebben maatregelen getroffen i.v.m. Covid-19. Daarom willen wij u vragen de showroom alleen op afspraak te bezoeken.  

 

Hou je niet van klussen en laat je het monteren liever over aan onze montageservice? Dat kan heel eenvoudig door het vakje aan te vinken op het bestelformulier. Wij nemen dan contact met je op. Voor de regio tot 45 KM rondom Sevenum bestaat er ook een gratis inmeet-service. Deze service is mogelijk na het bezoeken van onze showroom in Sevenum waar uiteraard ook opstellingen staan en alle kleurstalen aanwezig zijn. De opgemeten maten zijn voor de afhandeling van jouw bestelling. Wij behouden ons het recht om deze maten niet af te geven. Wij zijn dan ook verantwoordelijk voor de juistheid van de maten en het maatwerk. Wanneer jouw schuifwand(kast) bestemd is voor een locatie buiten de 45 KM rondom Sevenum, kunnen wij uiteraard wel leveren en eventueel monteren maar dien je deze zelf in te meten. Uiteraard ondersteunen we je als DHZ-er ook met een duidelijke montage-handleiding die je van ons ontvangt.
Wij bezorgen de schuifwand(kast) zelf en maken dus geen gebruik van een standaard pakketdienst. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jouw schuifdeurkast of schuifdeuren met de grootste zorg getransporteerd worden en bij je thuis bezorgd worden nadat we een geschikt tijdstip zijn overeengekomen. Voor het bezorgen berekenen wij € 50,00 per bezorgadres/levering binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden).

Uiteraard kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over het product. Wij hanteren de wettelijke regels van retourneren.

Dus kort samengevat:

  1.  Volledige terugbetaling bij retournering. De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat hij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die hij heeft betaald terug moet krijgen als hij de bestelling in zijn geheel annuleert.
  2. Recht op annulering/ retourneren. Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke.
  3. Retour- en crediteringstermijn. De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet hij de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.
  4. Terugbetalen met zelfde betaalmiddel. De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.