Algemene Voorwaarden schuifwanden.nl

VOORWAARDEN & GARANTIE

De overeenkomst komt tot stand wanneer de klant een bestelling heeft afgerond. De klant ontvangt vervolgens een bevestiging per mail waarin de order en de verdere contactgegevens van schuifwanden.nl vermeld staan.

GARANTIE

Schuifwanden.nl geeft een garantie van 15 jaar op de gehele kast. Schuifwanden.nl is een onderdeel van Woondroom Holding bv, een vertrouwd familiebedrijf wat oa gespecialiseerd is in maatwerk schuifwandkasten. Onze klant mag van ons verwachten dat wij vakkundig, eerlijk en professioneel adviseren, bij montage al het verpakkingsmateriaal meenemen en de werkplek schoon achterlaten.

Op alle orders zijn de algemene voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk van toepassing. Deze kun je hier downloaden.

Wanneer de kast naar wens geleverd en eventueel door ons montageteam gemonteerd is, staan wij nog steeds klaar voor vragen en/of opmerkingen. Schuifwanden.nl is pas tevreden als jij dat ook bent! Wij hopen dat je lang plezier mag beleven aan deze unieke kast, naar eigen ontwerp gemaakt!

Afbeeldingen, (technische) tekeningen, prijzen en maten van te leveren producten zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven op de website. Schuifwanden.nl is echter niet aansprakelijk voor (de gevolgen van) technische fouten en/of afwijkingen daarin.

VEILIG BETALEN

Je kunt bij ons veilig betalen. Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Tijdens de bestelprocedure wordt gevraagd om te kiezen voor:

  1. a) volledige betaling vooraf via iDEAL of overboeking
  2. b) volledige contante betaling achteraf bij levering.

Voor deze laatste optie wordt € 25,00 (inclusief BTW) extra aan rembourskosten in rekening gebracht.

LEVERTIJD

Schuifwanden.nl zal zich inspannen om binnen de aangegeven termijn van 17 werkdagen te leveren. Echter de op de website genoemde levertermijnen gelden nimmer als fatale termijnen.

Indien een in orderbevestiging aangegeven levertijd evenwel met meer dan een maand wordt overschreden, is de klant gerechtigd de order middels een aangetekend schrijven te annuleren. De klant dient schuifwanden.nl echter altijd in de gelegenheid te stellen alsnog binnen 10 dagen na de datum van het aangetekend schrijven te leveren.

Levering geschiedt uitsluitend aan de (eerste) voordeur, op de begane grond; eventueel verticaal transport dient door de klant zelf te worden verzorgd, en daarvoor draagt schuifwanden.nl geen enkele verantwoording. Bij een etagewoning leveren wij tot aan de hal op de begane grond.

De tarieven voor levering gelden uitsluitend op het vaste land binnen Nederland. Informeer naar de mogelijkheden tot bezorging op een eiland of in België.

 

Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden her-leveringskosten berekend van minimaal € 75,00 (inclusief 21% BTW).

ERKEND EN VERTROUWD

Schuifwanden.nl mag het WEBSHOP KEURMERK voeren en is onderdeel van Woondroom Holding bv, een vertrouwd familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in maatwerk schuifwandkasten. Dit garandeert een veilige aankoop en een onafhankelijke commissie die bij eventuele klachten optreedt. Onder onze leverings- en betalingsvoorwaarden staat de wijze van klachtenafhandeling omschreven.

RETOURNEREN

Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht en het product binnen 14 dagen na leveringsdatum retourneren. Alleen een onbeschadigd product kan, indien mogelijk in originele verpakking, en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat teruggestuurd worden. Uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor producten die o.a. duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Schuifwanden.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door schuifwanden.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij schuifwanden.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Schuifwanden.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Dus kort samengevat:

  1.  Volledige terugbetaling bij retournering. De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat hij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die hij heeft betaald terug moet krijgen als hij de bestelling in zijn geheel annuleert.
  2. Recht op annulering/ retourneren. Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke.
  3. Retour- en crediteringstermijn. De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet hij de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.
  4. Terugbetalen met zelfde betaalmiddel. De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.

KLACHTEN OF PRODUCTIEFOUTEN

Schuifwanden.nl doet zijn uiterste best om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je toch een gegronde klacht, dan dien je deze binnen 14 dagen schriftelijk te melden. Je kunt een e-mail sturen naar de afdeling klantenservice via info@schuifwanden.nl Nadat je een ontvangstbevestiging van de klacht hebt ontvangen, nemen wij binnen 14 dagen contact met je op om alles naar tevredenheid op te lossen.

Je kunt uiteraard ook een brief sturen naar :
schuifwanden.nl
t.a.v. de afdeling klantenservice
Horsterweg 38
5975 NB Sevenum

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Een klacht over een produkt, dienst of service van schuifwanden.nl kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info