• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Het bestellen en leveren van jouw schuifwand

De levering van jouw schuifwandkast

Ophalen

Kies je ervoor om je schuifwand of schuifwandkast op te komen halen, dan geven wij een seintje wanneer je order klaar staat. Je kunt je bestelling ophalen in ons magazijn in Sevenum, Noord-Limburg.  

Bezorgen

Voor bezorging binnen Nederland (Waddeneilanden uitgesloten) en de grensstreek van België brengen wij €50,- in rekening per bezorgmoment/adres. Wij richten ons op de Nederlandse markt. Bent u woonachtig in België neem dan vooraf contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Wij leveren jouw schuifwand of schuifwandkast binnen circa 17 werkdagen bij jou thuis op de begane grond. Deze levertermijn geldt voor paneeldeuren. Op spiegel- en glasdeuren zit een iets langere levertijd omdat deze speciaal op maat worden geïmporteerd en de panelen hebben wij vrijwel allemaal voldoende op voorraad. Wanneer er sprake is van een etagewoning, bezorgen wij tot in de hal. Wij maken gebruik van onze eigen bezorgdienst. Zij weten wat ze vervoeren en zorgen daarom altijd voor een correcte aflevering.

De montagehandleiding en de factuur (tevens het garantiebewijs) worden per mail verzonden.