• Eenvoudig zelf te monteren
 • 15 jaar garantie
 • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Over het retourneren van jouw bestelling

Het retourneren van jouw bestelling

Alhoewel wij er alles aan doen om onze klanten 100% tevreden te stellen, kan het natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling. Je kunt gebruikmaken van het herroepingsrecht en het product binnen 14 dagen na de leveringsdatum retourneren. Alleen een onbeschadigd product kan, indien mogelijk in originele verpakking en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat, teruggestuurd worden. Uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor onder andere producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Bij retournering vergoedt Schuifwanden.nl alle betalingen van de consument, inclusief eventuele reeds betaalde bezorgkosten. Wanneer schuifwanden.nl aanbiedt het product op te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen. Of tot de consument het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Schuifwanden.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wij hanteren de wettelijke regels van het retourneren

 1. Volledige terugbetaling bij retournering. 
  De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat hij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die hij heeft betaald, terug moet krijgen als hij de bestelling in zijn geheel annuleert. Kosten die gemaakt worden om het product te retourneren (verzendkosten) zijn voor rekening van de consument.
 2. Recht op annulering/retourneren. 
  Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke.
 3. Retour- en crediteringstermijn. 
  De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet hij de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.
 4. Terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel. 
  De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.