• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Dit zeggen anderen over onze service

Goed product en via de website gemakkelijk kunnen bestellen. De aangegeven levertijd is ook aan voldaan. Prima verpakt en met eigen vervoer geleverd.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, communicatie verloopt prima, denken met je mee en dragen oplossingen aan. Schuifwand van zeer goede kwaliteit, voor een mooie prijs, erg blij mee.

Ik had de wand besteld en kwam er achter dat er toch een wijziging plaats moest vinden. Dit werd zonder problemen geregeld. Ook bij afleveren kwam er een jong stel. Ik vroeg of de jongen ook een deel naar boven wilde brengen en dat was geen probleem voor hem. En als kers op de taart kreeg ik ook nog een echte Limburgse vlaai cadeau!

In tegenstelling tot veel bedrijven in deze tijd was de communicatie helder en eerlijk . Ook exact geleverd op het gewenste moment. Chapeau !!

Makkelijk, goede service, netjes afgeleverd, goed zelf te installeren.

De site is duidelijk. Als je iets specifieks wilt bestellen dan wordt je goed en vriendelijk geholpen.

Bestellen werkt gemakkelijk via de webshop. Het kiezen van de kleur is wel wat lastig aangezien het niet altijd even duidelijke afbeeldingen zijn op de site. De levering was relatief snel. Bij de levering was men wel de montageschroeven voor de legplanken vergeten, maar deze werden snel nageleverd. Montage is ook zeer eenvoudig!

Ik twijfelde eerst over de kleur wit. Toen ik hierover appte werd ik vriendelijk geholpen en werden er voorbeeldfoto’s en kleurenstalen gestuurd. De deuren waren snel klaar en werden gebracht door een vriendelijke man. Het monteren is super simpel en ik ben kei trots op het resultaat.

Voor de 4e keer hebben schuifwanden besteld bij Schuifwanden.nl . Ze bevallen ons erg goed. De service is prima en de kwaliteit erg goed. Voor de 2e keer hebben we een vlaai gekregen van Schuifwanden.nl en dat was erg aardig. De vlaai was heerlijk. Dank jullie wel.

Een kleine opmerking. Volgens de beschrijving zouden de gaten voor de stangen voorgeboord zijn. Dit is helaas niet zo. Ool zou het handig geweest zijn om schroeven van de juiste lengte voor het monteren van de zijwand er bij gedaan zouden zijn.

Aflevering was perfect en bedankt voor de hulp van de chauffeur.

Eenvoudig te bestellen via website. Product conform bestelling en degelijke kwaliteit. Goed verpakt en snel en op tijd geleverd!

Prettige ervaring zowel per mail als telefonisch contact goed en net product

Goede service en een mooie kast geleverd!

Ik heb schuifdeuren besteld voor een reeds bestaande wandkast. Het samenstellen van de deuren ging makkelijk via de website. Echter toch een keer langs gegaan in Sevenum omdat het moeilijk kiezen is tussen de ontwerpen via kleine plaatjes op de site. Blij dat we dat gedaan hebben. Door alles een keer 'live' te zien, toch tot een andere keuze gekomen. Ook bleken niet alle mogelijkheden op de site vermeld. Zo kon je bv het softclose systeem niet op de site bestellen maar was dit wél mogelijk door dit bij de 'opmerkingen' te vermelden. 

De communicatie met Schuifwanden.nl was uitstekend. Zowel telefonisch als ook in de zaak. De levertijd was zoals beloofd in de week die werd genoemd. De montage handleiding was heel summier en het is handig als je enige klus ervaring hebt bij het zelf monteren. Dit is zeker voor verbetering vatbaar. Het eindresultaat is uiteindelijk heel mooi geworden. Zeker waar voor je geld.

Ik had een aantal vragen die ik niet een twee drie beantwoord zag in de info. Via de mail kreeg ik heel snel de benodigde info. Er werd direct aangegeven hoelang de levering ging duren (gelukkig werd ik gebeld met de vraag of er ook eerder geleverd kon worden) Het afleveren ging correct. Het monteren was in zeer korte tijd gebeurd en alles zag er mooi verzorgt uit. Toen kwam er echter een probleempje om de hoek kijken waar geen rekening mee was gehouden. In de info staat dat afwijkingen in hoogte tot een bepaalde grootte zijn op te vangen. Waar echter niet op wordt gewezen en waar ik zelf ook niet aan heb gedacht is dat als de vloer niet evenwijdig loopt aan het plafond (m.a.w. niet waterpas is) is dat je dan het hoogte verschil wel op kunt vangen maar.... De deuren rollen zo soepel dat ze door de afwijking allemaal naar een zijde rollen

Snelle service, net afgewerkt product

Kwalitatief goed product. De betalings regelingen zouden breder mogen zijn .

Heb nu voor de 2e keer een schuifwand besteld, beide keren prima geregeld. ik had vanwege meerdere produkten teveel bezorgkosten betaald. er werd netjes kontakt opgenomen met mij en vrij snel het teveel betaalde bedrag terruggestort. en bij de laatste levering was er per abuis de zijwanden niet geleverd. niet leuk, maar snel daarna samen met een heeerlijk vlaai werd dit opgelost. netjes vantevoren gebeld, vriendelijk, vrolijk en eerlijke mensen (zoals ik gewend ben van limburgers!! ). ...hartstikke bedankt voor de service en de overheerlijk vlaai ! ga zeker zo door ! groet w. beurskens

Netjes geleverd, jammer dat de rails niet op maat gemaakt is. Tevens was het lastig om een afleverdag te plannen in de week van levering en wilden ze het liefst dit op zaterdag doen, wij als bedrijf zijnde zijn dan gesloten, uiteindelijk toch een modus gevonden om op maandag te leveren. Verder niets te klagen, zie het als aandachtspunt