• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Dit zeggen anderen over onze service

Hele duidelijke bestel site en mocht je alsnog vragen hebben is Carlijn zeer goed bereikbaar voor antwoorden en oplossingen! Super snelle en nette levering incl. heerlijke vlaai! Kortom een aanrader!

Na ontvangst kleurstalen goede keuze kunnen maken. Nette Levering (met verrassing, waarvoor dank!) goede instructie, mooi systeem, eenvoudig zelf te plaatsen.

Er kunnen nog veel firma’s iets leren van deze firma !! Alles netjes volgens afspraak nagekomen en …. nog een lekkere vlaai ook!!

Producten in goede kwaliteit. Levering, communicatie alles prima voor elkaar. Een aanrader voor een ieder die een schuifwand zoekt.

Van tevoren gevraagd om sample. Kreeg deze snel gratis thuis gestuurd inclusief kortingscode. Nog via mail contact gehad over kleur en ook toen snel reactie en goed geholpen. Binnen 3 weken werden de deuren geleverd en ze zijn heel erg mooi en passen perfect. Ik had op vele sites gezocht, maar kon nergens goedkoper dan hier. Goede kwaliteit en goede prijs!!!

Na lang meten en vergelijken op internet bij schuifwanden.nl 2 kleurensamples gevraagd. Na de bestelling gebeld door Carlijn of we dit zeker wisten. De kleuren wit (lijst en houten plaat) waren verschillend anders. Ze heeft natuurlijk gelijk. Aangepast en met een echte Limburgse vlaai zijn de deuren netjes door een chauffeur bezorgd. De handleiding is duidelijk, middagje klussen en de deuren lopen als een trein.

Fijne ervaring. Goede communicatie en de kwaliteit van de schuifwand is zeer goed. 

Zeer tevreden met mijn schuifwand, goede kwaliteit, ik ben goed geholpen met kleurstalen en kleur kiezen, levering netjes volgens afspraak. Aanrader!

Ik heb via de site mijn schuifwand (5 deuren) besteld en nadien nog het verzoek gedaan om 2 wijzigingen door te voeren. Dit is prima opgepakt en nadat de spullen volgens afsprak waren geleverd heb ik een prachtige schuifwand kunnen plaatsen. Aanbevelenswaardig!

De aflevering van de schuifwanden was stipt volgens afspraak en de chauffeur was zeer bereidwillig om de panelen op de 2e etage af te leveren. Plaatsing was heel makkelijk en ik kon dit in 3 uur in mijn eentje klaren. De bijgevoegde beschrijving was heel duidelijk. Uitvoering van het materiaal is heel mooi en het resultaat is geweldig!

Ik had bij de bestelling een fout in de afmeting gemaakt waar ik pas weken later achter kwam. Dat kon gelukkig nog rechtgezet worden (zonder bijkomende kosten!) en de schuifwand past nu perfect. De bezorging duurde wat lang, maar gezien het tekort aan materialen overal was dat te verwachten. De datum en tijdstip van bezorging was duidelijk gecommuniceerd en als dank voor het vertrouwen en geduld kregen we een heerlijk Limburgse vlaai erbij. Het installeren van de schuifwand was ook een makkie: alleen de rail aan het plafond vereiste boorwerk, de rail op de grond zit stevig vast met een plakstrip.

De prijs-kwaliteit verhouding van deze schuifwanden is goed. Je hebt voldoende keus om een mooie schuifwand samen te stellen. Het installeren en plaatsen van de schuifwand is niet moeilijk en zeer goed zelf te doen. De service is uitstekend, ze reageren snel, zijn service- en klantgericht en als zeer vriendelijk gebaar krijg je nog een heerlijke vlaai bij aflevering van je aankoop. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe schuifwand! Wij bevelen ze ook van harte aan!

Mooie kwaliteit en top service met een heerlijke Limburgse vlaai.

Goed product en via de website gemakkelijk kunnen bestellen. De aangegeven levertijd is ook aan voldaan. Prima verpakt en met eigen vervoer geleverd.

Ik had de wand besteld en kwam er achter dat er toch een wijziging plaats moest vinden. Dit werd zonder problemen geregeld. Ook bij afleveren kwam er een jong stel. Ik vroeg of de jongen ook een deel naar boven wilde brengen en dat was geen probleem voor hem. En als kers op de taart kreeg ik ook nog een echte Limburgse vlaai cadeau!

Heel blij met onze schuifwandkast, past perfect en ziet er heel goed uit. Softclose werkt ook erg fijn. Kleuren komen overeen met de gratis stalen die we voor de bestelling hadden aangevraagd. Railsysteem gemakkelijk te monteren, duidelijke handleiding. Goed op de hoogte gehouden van levertijd ed. Op dag van levering bezorging door vriendelijke man die naast de kast ook een lekkere vlaai meenam. Prijs-kwaliteit verhouding prima. Veel bedrijven vergeleken en schuifwanden kwam er duidelijk het beste uit. Zou in de toekomst zeker nog eens bestellen!

Een duidelijke website, goede persoonlijke communicatie, erg goed verpakt, snel en netjes afgeleverd, duidelijke montage instructie en een kwalitatief goed product met prachtige uitstraling. Kortom zeer tevreden, een aanrader voor iedereen. Verademing in een tijd dat het bij veel bedrijven omtrent verbouwen stroef verloopt.

Ik twijfelde eerst over de kleur wit. Toen ik hierover appte werd ik vriendelijk geholpen en werden er voorbeeldfoto’s en kleurenstalen gestuurd. De deuren waren snel klaar en werden gebracht door een vriendelijke man. Het monteren is super simpel en ik ben kei trots op het resultaat.

Bestellen werkt gemakkelijk via de webshop. Het kiezen van de kleur is wel wat lastig aangezien het niet altijd even duidelijke afbeeldingen zijn op de site. De levering was relatief snel. Bij de levering was men wel de montageschroeven voor de legplanken vergeten, maar deze werden snel nageleverd. Montage is ook zeer eenvoudig!

Voor de 4e keer hebben schuifwanden besteld bij Schuifwanden.nl . Ze bevallen ons erg goed. De service is prima en de kwaliteit erg goed. Voor de 2e keer hebben we een vlaai gekregen van Schuifwanden.nl en dat was erg aardig. De vlaai was heerlijk. Dank jullie wel.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, communicatie verloopt prima, denken met je mee en dragen oplossingen aan. Schuifwand van zeer goede kwaliteit, voor een mooie prijs, erg blij mee.

In tegenstelling tot veel bedrijven in deze tijd was de communicatie helder en eerlijk . Ook exact geleverd op het gewenste moment. Chapeau !!

Makkelijk, goede service, netjes afgeleverd, goed zelf te installeren.

De site is duidelijk. Als je iets specifieks wilt bestellen dan wordt je goed en vriendelijk geholpen.

Een kleine opmerking. Volgens de beschrijving zouden de gaten voor de stangen voorgeboord zijn. Dit is helaas niet zo. Ool zou het handig geweest zijn om schroeven van de juiste lengte voor het monteren van de zijwand er bij gedaan zouden zijn.

Aflevering was perfect en bedankt voor de hulp van de chauffeur.

Eenvoudig te bestellen via website. Product conform bestelling en degelijke kwaliteit. Goed verpakt en snel en op tijd geleverd!

Prettige ervaring zowel per mail als telefonisch contact goed en net product

Ik heb schuifdeuren besteld voor een reeds bestaande wandkast. Het samenstellen van de deuren ging makkelijk via de website. Echter toch een keer langs gegaan in Sevenum omdat het moeilijk kiezen is tussen de ontwerpen via kleine plaatjes op de site. Blij dat we dat gedaan hebben. Door alles een keer 'live' te zien, toch tot een andere keuze gekomen. Ook bleken niet alle mogelijkheden op de site vermeld. Zo kon je bv het softclose systeem niet op de site bestellen maar was dit wél mogelijk door dit bij de 'opmerkingen' te vermelden. 

De communicatie met Schuifwanden.nl was uitstekend. Zowel telefonisch als ook in de zaak. De levertijd was zoals beloofd in de week die werd genoemd. De montage handleiding was heel summier en het is handig als je enige klus ervaring hebt bij het zelf monteren. Dit is zeker voor verbetering vatbaar. Het eindresultaat is uiteindelijk heel mooi geworden. Zeker waar voor je geld.

Ik had een aantal vragen die ik niet een twee drie beantwoord zag in de info. Via de mail kreeg ik heel snel de benodigde info. Er werd direct aangegeven hoelang de levering ging duren (gelukkig werd ik gebeld met de vraag of er ook eerder geleverd kon worden) Het afleveren ging correct. Het monteren was in zeer korte tijd gebeurd en alles zag er mooi verzorgt uit. Toen kwam er echter een probleempje om de hoek kijken waar geen rekening mee was gehouden. In de info staat dat afwijkingen in hoogte tot een bepaalde grootte zijn op te vangen. Waar echter niet op wordt gewezen en waar ik zelf ook niet aan heb gedacht is dat als de vloer niet evenwijdig loopt aan het plafond (m.a.w. niet waterpas is) is dat je dan het hoogte verschil wel op kunt vangen maar.... De deuren rollen zo soepel dat ze door de afwijking allemaal naar een zijde rollen

Snelle service, net afgewerkt product

Goede service en een mooie kast geleverd!

Heb nu voor de 2e keer een schuifwand besteld, beide keren prima geregeld. ik had vanwege meerdere produkten teveel bezorgkosten betaald. er werd netjes kontakt opgenomen met mij en vrij snel het teveel betaalde bedrag terruggestort. en bij de laatste levering was er per abuis de zijwanden niet geleverd. niet leuk, maar snel daarna samen met een heeerlijk vlaai werd dit opgelost. netjes vantevoren gebeld, vriendelijk, vrolijk en eerlijke mensen (zoals ik gewend ben van limburgers!! ). ...hartstikke bedankt voor de service en de overheerlijk vlaai ! ga zeker zo door ! groet w. beurskens

Netjes geleverd, jammer dat de rails niet op maat gemaakt is. Tevens was het lastig om een afleverdag te plannen in de week van levering en wilden ze het liefst dit op zaterdag doen, wij als bedrijf zijnde zijn dan gesloten, uiteindelijk toch een modus gevonden om op maandag te leveren. Verder niets te klagen, zie het als aandachtspunt

Bestellen gaat heel makkelijk en onze vraag over de extra soft-close werd snel en duidelijk beantwoord. Alles wordt goed verpakt geleverd en met de duidelijke instructies is het niet moeilijk om de schuifwand te monteren. Er wordt netjes even gebeld van tevoren zodat je weet hoe laat de chauffeur bij je op de stoep staat. De vlaai die ook nog werd meegeleverd is natuurlijk een heel leuk gebaar. Kortom een prima product en uitstekende service.