Meer informatie

Je kunt bij Schuifwanden.nl eenvoudig jouw schuifdeurkast, schuifwand, kastinterieur, schuifwandkast of schuifdeuren op maat samenstellen. Echt maatwerk dus. En dan ook nog voor een prima prijs! De schuifdeuren en schuifdeurkasten ontwerp je helemaal zelf. Combineer verschillende materialen in één schuifwand: glazen deurpanelen, schuifdeuren in uni kleur of met houtstructuur of een schuifdeur met spiegel. Je kunt in deze webshop de complete schuifdeurkast samenstellen met de schuifdeuren en het kastinterieur die je wilt. De schuifdeurkast wordt op maat gemaakt, dus je kunt de indeling van de kast (hang- en legruimte, lades) helemaal afstemmen op je eigen wensen! Tijdens het invoeren bij de stappen zie je meteen hoeveel de schuifdeurkast, schuifwand, schuifwandkast of alleen het kastinterieur die je tot dan toe hebt samengesteld, kost. Bevalt de prijs? Dan kun je de schuifdeurkast, schuifwand of kastinterieur meteen online bestellen! En het mooie is, binnen 17 werkdagen wordt deze bij jou thuis bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om deze op te halen in Sevenum (Noord-Limburg).

Schuifwanden.nl is de online winkel van Woondroom Holding, een familiebedrijf gevestigd in Sevenum. Bij ons profiteer je van ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van o.a. schuifwandkasten op maat.

Een schuifwand is maximaal 2700 mm hoog, maximaal 5000 mm breed, waarvan de maximale breedte per deur 1000 mm betreft. (glas- en spiegeldeuren maximaal 900 mm en 2600 mm hoog). De dikte van de schuifdeur, met aluminium omlijsting/profiel, is 28 mm. Dit is de totale dikte van de omlijsting met de geplastificeerde spaanplaat of het veiligheidsglas samen. De handgreep is geïntegreerd in de omlijsting van de schuifdeur. Je pakt de deur bij het profiel om te schuiven. De voorzijde van de greep is 13,5 mm breed. De aluminium boven- en onderrail wordt altijd in dezelfde kleur geleverd als de omlijsting van de schuifdeur. De 2-sporige bovenrail is 74,9 mm breed en de 2-sporige onderrail is 73 mm breed. Om drie deuren achter elkaar te schuiven bestaat er de mogelijkheid om een 1-sporige rails extra bij te bestellen.

Een kastinterieur is standaard 2135 mm hoog en 560 mm diep. De dikte van het interieur is 18 mm en is gemaakt van panelen met een extra harde toplaag en zijn voorzien van een ABS-afwerkrand. Wanneer je een schuifkast in een ruimte wilt plaatsen zonder muren aan een of beide zijden, kun je met zijpanelen een zijwand creëren. Staat jouw kastinterieur wel tussen twee muren? Bestel het interieur dan 18 mm korter. Is de achterliggende muur niet egaal of vlak, plaats dan een achterwand in dezelfde kleur als het kastinterieur. Deze achterwand is standaard 2135 mm hoog en 12 mm dik. Een eventuele ladeblok met 2 lades is kant-en-klaar en standaard 450 mm breed, 330 mm hoog en 520 mm diep. Het ladeblok is uitsluitend in de kleur wit verkrijgbaar.

Bovenrails set
keuken interieur