• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Gastblog: De perfecte stofvrije kledingkast van Esther Elings

De zoektocht naar de ideale kledingkast

In deze gastblog deelt Esther Elings haar zoektocht naar de perfecte oplossing voor een stofvrije kledingkast. Na online onderzoek stuitte ze op schuifwanden.nl, waar ze een scala aan mogelijkheden ontdekte om haar kastenwand te verbeteren. Met keuzes variƫrend van verschillende materialen en kleuren tot handige extra opties zoals soft-close, begon Esther haar reis naar de ideale oplossing. In deze blog vertelt ze over haar ervaringen met schuifwanden.nl, van het bestellen van staaltjes tot de uiteindelijke montage van de schuifdeuren, en hoe deze eenvoudige en handige oplossing haar kastenwand stofvrij maakte.

Zoektocht naar een stofvrije kastenwand

Ik was al een tijd op zoek naar een mooie oplossing zodat we minder stof in onze huidige kastenwand hadden. Na wat googelen kwam ik terecht bij schuifwanden.nl. Dit was de juiste oplossing! Keuze uit veel verschillende materialen zoals deuren van hout, glas, spiegelglas, gelakt glas en gematteerd glas (erg handig als je een sloddervos zoals ik bent šŸ˜‰) en uiteraard veel kleuren hout. Je kunt dus ook kiezen voor een combinatie met glas en hout. Ook erg mooi!  Ook aan andere extra opties zoals werd meteen gedacht. Soft-close of met of gekleurd hout?  

De keuze is reuze

Kortom: de keuze is reuze. Nadat ik de maat van de wand had opgemeten kon ik dit op de website invoeren en had ik binnen no-time een idee wat de kosten van de complete schuifwand is. Dan kun je uiteraard meteen bestellen, maar ik heb eerst wat staaltjes bij Schuifwanden.nl opgevraagd. De staaltjes ontving ik al vrij snel. Nu kon ik met het juiste daglicht bekijken of de kleur mooi bij de andere meubels in de kamer paste.  

Toen ik overtuigd was van de juiste kleur heb ik de bestelling geplaatst. De bestelprocedure is zo gemakkelijk dat je echt niets kunt vergeten. Wanneer je bijvoorbeeld iets vergeet dan kun je niet verder met je bestelling. En twijfel je bijvoorbeeld toch over een onderdeel van je kast dan kun je schuifwanden.nl mailen of contact opnemen via Instagram. Over Instagram gesproken. Hier zie je ook mooie sfeerbeelden terug en heb je meteen wat ideeƫn over de verschillende mogelijkheden.

Transparant bezorgproces

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik door Schuifwanden.nl goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Zo kon ik er op tijd rekening mee houden wanneer ik thuis moest zijn. De deuren werden super goed verpakt bezorgd en waren dus ook niet beschadigd. Ik ontving zelfs nog een heerlijke vlaai bij de bezorging!

Monteren kun je leren

Nadat de kastdeuren en de deurrails en waren bezorgd heb ik even hulp gehad met het naar boven tillen van de deuren. Voordat je ze wilt plaatsen zou ik even het filmpje bekijken wat op YouTube te vinden is. Zo worden de meest gestelde vragen gelijk beantwoord. Voor het monteren raad ik je aan om dit met zijn tweeƫn te doen. Zo kun je makkelijker de rails voor de bovenzijde vastmaken en ook bij het inhangen van de deuren is het makkelijker om net even een extra handje te hebben. Zeker een spiegeldeur moet even secuur ingehangen worden. Maar binnen mum van tijd waren de deuren gemonteerd en kan ik nu genieten van een stofvrije kledingkast! Ik ben erg tevreden.

Stel jouw ideale schuifwandkast samen

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Oplossingen voor problemen bij het monteren van softclose-systemen

donderdag 11-01-2024

Oplossingen voor problemen bij het monteren van softclose-systemen

Loop je vast bij het monteren van een softclose-systeem? Ontdek onze tips om veelvoorkomende problemen op te lossen en je schuifwanden soepel te laten werken.

Lees meer
DIY-projecten voor een handige wasruimte

donderdag 07-12-2023

DIY-projecten voor een handige wasruimte

Transformeer je wasruimte met praktische en zelfgemaakte opbergsystemen. Volg onze DIY-gids voor slimme opslagideeƫn die zowel functioneel als stijlvol zijn.

Lees meer