• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Dit is waarom schuifwanden jouw interieur Feng Shui maken

Word een meester in de kunst van het opbergen

Bij Feng Shui draait het om het creëren van harmonie tussen mensen en hun omgeving. Dit gebeurt door het creëren van evenwicht en positieve energie (chi). Wist je dat je dit ook gemakkelijk in je eigen interieur kan bereiken? Volgens deze filosofie kunnen de plek en vormen van spullen in je huis namelijk de energiestromen beïnvloeden. Schuifwanden zijn hier perfect voor! Benieuwd waarom?

The strongest factor of your Feng Shui is you.

Verminderen van rommel

In Feng Shui kan rommel de energie van een ruimte ernstig verstoren. Het kan de stroom van chi blokkeren en bijdragen aan gevoelens van stress en chaos. Schuifwanden bieden een elegante en effectieve oplossing voor dit probleem. Ze zorgen voor extra opslagruimte, waardoor je gemakkelijk rommel kunt opbergen en een nette en opgeruimde ruimte kunt behouden. Ook dragen de strakke lijnen en gesloten deuren van de schuifwanden bij aan een rustig en geordend gevoel.

De beste opbergtips per ruimte in huis

Ontwerpen op maat: weg met die hoeken!

Scherpe hoeken, vooral die van meubels, worden in Feng Shui vaak gezien als "giftige pijlen" die negatieve energie kunnen genereren. Schuifwanden op maat die van muur tot muur en van vloer tot plafond reiken, hebben dit probleem niet. Ze creëren een vloeiende en naadloze look, zonder scherpe hoeken. Dit maakt ze ideaal voor het behouden van een positieve en harmonieuze energie in de kamer.

Stel zelf jouw schuifwandkast samen

Precies geschikt voor jouw ruimte

In Feng Shui is het belangrijk om meubels te kiezen die goed passen in je ruimte, zonder het te overweldigen. Schuifwanden zijn maatwerk, wat betekent dat ze precies op jouw ruimte zijn afgestemd. Ze maximaliseren de beschikbare ruimte zonder overbodige elementen die de chi kunnen verstoren. Omdat je zelf het ontwerp bepaalt, is dit perfect in harmonie met de rest van jouw interieurstijl.

Mix en match voor jouw interieur

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Dé tipguide voor het overzichtelijk opbergen van schoenen

donderdag 14-09-2023

Dé tipguide voor het overzichtelijk opbergen van schoenen

Schoenen opruimen kan een uitdaging zijn. Ontdek deze handige en praktische tips om je schoenen georganiseerd op te bergen en je huis netjes te houden.

Lees meer
5 tips voor het ordenen en opbergen van jouw administratie

donderdag 17-08-2023

5 tips voor het ordenen en opbergen van jouw administratie

Ontdek hoe schuifdeuren en kantoorkasten je kunnen helpen bij het ordenen en opbergen van je administratie. Zorg voor een opgeruimd en georganiseerd kantoor!

Lees meer