• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Linnengoed berg je het best op met deze linnenkast!

De perfecte oplossing voor jouw linnengoed

Je kent het wel: overal in huis stapels linnengoed. Van beddengoed tot handdoeken en theedoeken, alles heeft zijn eigen plek nodig. Maar hoe berg je dit nu het best op? Het antwoord ligt dichterbij dan je denkt: een linnenkast met schuifdeuren. Wij vertellen je waarom én geven de beste tips voor jouw ideale schuifdeurkast.

Linnengoed: een plek voor alles en alles op zijn plek

De voordelen van schuifdeuren

Een linnenkast met schuifdeuren heeft diverse voordelen. Schuifdeuren nemen namelijk minder ruimte in beslag dan reguliere deuren omdat ze geen openzwaai hebben, wat betekent dat je meer vloerruimte overhoudt. Bovendien zorgen schuifdeuren voor een moderne, strakke uitstraling in elke kamer. Ze zijn namelijk op maat te maken, waarbij je zelf de kleuren en omlijsting kan kiezen. Zo past het helemaal in jouw interieur: lekker stijlvol!

En omdat ze op maat gemaakt worden, sluiten ze altijd naadloos aan op de beschikbare ruimte. Dus ook voor kleinere huishoudens of ruimtes met beperkte opslagruimte kan een linnenkast met schuifdeuren de ideale uitkomst bieden.

Mix en match jouw eigen kast

Organiseer met planken en manden

De binnenkant van de linnenkast is minstens zo belangrijk als de buitenkant. Maak gebruik van planken en manden om je linnengoed te organiseren. Planken zijn ideaal voor het opbergen van stapels beddengoed, terwijl manden perfect zijn voor kleinere items zoals handdoeken en washandjes. Vervolgens schuif je de deuren er weer voor en voilà: alles weer mooi uit het zicht.

Zo berg je jouw kleding overzichtelijk op

Ook in de kinderkamer: opgeruimd en overzichtelijk

Een kast met schuifdeuren in de kinderkamer kan een echte gamechanger zijn. Naast kleding (en eventueel speelgoed) kun je hier ook perfect het linnengoed voor je kind opbergen. Dit bespaart je niet alleen ruimte, maar zorgt er ook voor dat je alles bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt. Bovendien leert je kind zo op jonge leeftijd al hoe hij zijn spullen netjes en geordend kan houden.

Zo kies je de beste kinderkledingkast

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

5 tips voor het ordenen en opbergen van jouw administratie

donderdag 17-08-2023

5 tips voor het ordenen en opbergen van jouw administratie

Ontdek hoe schuifdeuren en kantoorkasten je kunnen helpen bij het ordenen en opbergen van je administratie. Zorg voor een opgeruimd en georganiseerd kantoor!

Lees meer
5 essentiële opruimtips voor jouw zolder

donderdag 20-07-2023

5 essentiële opruimtips voor jouw zolder

Ontdek onze 5 beste tips voor het organiseren en opruimen van jouw zolder. Krijg grip op de ruimte met behulp van kasten, schuifwanden en meer!

Lees meer