• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Een tijdloze kinderkledingkast kiezen doe je zo!

Ga voor een functionele en tijdloze kinderkledingkast!

Creëer genoeg opbergruimte met deze ideeën voor kinderkledingkasten

Een kinderkledingkast neemt meestal een prominente plek in beslag in de kinderkamer. Het begint met een paar schattige rompertjes, maar als je drie keer knippert met je ogen heb je voor je het weet een eigen kinderkledingwinkel. Daarom is een mooie functionele kast voor het opbergen van de kinderkleding een goede investering. Een functionele en tijdloze kinderkledingkast kiezen doe je zo!

Eat - Sleep - Play - Repeat

Leuke kledingkast voor nu, ook leuk voor later? 

Het interieur voor een kinderslaapkamer, waaronder een kledingkast, kopen kan een behoorlijke investering zijn. Je mag er dan ook wel vanuit gaan dat deze jaren meegaat. Het is daarom verstandig om een tijdloze kinderkledingkast te kiezen die makkelijk meegroeit met de leeftijd en smaak van je kind. Bedenk dus niet alleen wat nu, maar ook wat over 10 jaar nog leuk zou zijn!

Tips voor de slaapkamerinrichting van jouw puberzoon

Interieur jongensslaapkamer donkerblauw

Kleurgebruik van de kledingkast

Denk daarnaast goed na over de kleur van de kinderkledingkast. In een kleine kamer kan een kleurrijke kledingkast al snel ‘too much’ worden, terwijl het in een grote kinderslaapkamer misschien juist helemaal tot zijn recht komt. Bedenk vooraf dus goed wat voor een kast de beste aanvulling voor de kinderkamer kan vormen. Geef de kinderkamer bijvoorbeeld een rustig beeld door de kinderkledingkast en de achterliggende muur in één kleur te schilderen.

Meer inspiratie en tips voor garderobekasten voor de slaapkamer

Een multifunctionele schuifdeur voor de kinderkledingkast

Met een schuifdeuroplossing kun je gemakkelijk orde op zaken stellen in de kinderkledingkast. Deze oplossing verbergt eenvoudig de rommel en houdt alles uit het zicht. Ga voor een schuifwand met paneeldeuren in de prijsgunstige standaard basiskleur en verf dit paneel met schoolbordverf. Zo is je schuifdeurkast niet alleen uniek, maar ook nog eens functioneel!

Meer inspiratie voor de optimale garderobekast

Interieur meidenkamer

De juiste plek in de kinderslaapkamer

De meeste kinderen stuiteren van de energie en zijn continu in beweging. Dit doen ze niet alleen in de speeltuin, maar ook thuis. Laat ze lekker los gaan en vervolgens op hun kamer helemaal tot rust komen. Écht relaxen kan pas op een functionele slaapkamer waar opbergruimte zorgt voor een rustgevende en opgeruimde slaapplek. Bedenk van tevoren waar in de kinderslaapkamer je precies opbergruimte creëert. Wat is de meest geschikte plek in de kamer om bijvoorbeeld de kinderkledingkast neer te zetten? Schrijf de afmetingen op van de beschikbare ruimte en ga dan pas op zoek naar een kast die hierbij zou kunnen passen. 

Bekijk hier wat wij kunnen betekenen voor de kledingkast van jouw kind.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Inspiratie: verschillende garderobekasten voor je slaapkamer

maandag 28-12-2020

Inspiratie: verschillende garderobekasten voor je slaapkamer

Berg je spullen op een overzichtelijke manier op in de slaapkamer. Laat je inspireren door de voordelen van een slaapkamerkast met schuifdeur.

Lees meer
Zo creëer je meer ruimte onder schuin dak

dinsdag 17-11-2020

Zo creëer je meer ruimte onder schuin dak

Het is belangrijk om regelmatig eens de bezem door het huis te halen. Ruimte in je huis betekent ruimte in het hoofd! Lees hier hoe je ruimte creëert onder een schuin dak.

Lees meer