• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

De meest praktische garderobekast is er een met schuifdeuren op maat

De meest praktische garderobekast is er een met schuifdeuren op maat

Een optimale garderobekast

Het magische woord voor een opgeruimd huis? Dat is inbouw. Inbouwkasten versmelten namelijk met het interieur. Daarom vormen kasten met schuifdeuren ook de ideale oplossing voor een garderobekast. Ontdek nu de vele voordelen en laat je inspireren voor het interieur van jouw dromen. 

In full swing

Haal alles uit de kast met originele draai- of schuifdeuren

Als je garderobekast toch in de slaapkamer staat, dan kun je er maar beter het beste van maken. Maak het een ware eyecatcher door ‘out of the box’ te denken. Zo kun je schuifdeuren voor jouw kast op maat laten maken. Deze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, zo is er altijd wel een stijl die past bij het interieur van jouw slaapkamer. Denk voor een echte eyecatcher in schuifdeuren met uitvoering in een speciale glans, print, motief of reliëf. Maak dit een leuk accent door de wand achter het kastinterieur te voorzien van een tof behangetje. Of richt de aandacht nog meer op de deuren van de garderobekast door het plafond en naastliggende wanden een donkere kleur te geven.

Slimme ingreep met een kledingkast op maat

Of je nu klein of groot woont, er is een kast voor elke ruimte te verzinnen. Zo is er in elke ruimte wel een handig plekje te vinden om om te toveren tot kast. Door het kastinterieur bijvoorbeeld in een nis te plaatsen heb je de ideale inbouw kledingkast op maat in huis. En door hier schuifdeuren voor te plaatsen spaar je al helemaal veel ruimte. Hij neemt daardoor weinig ruimte in beslag, je hebt nergens uitstekende hoeken en biedt toch lekker veel opbergmogelijkheden door diepe planken te gebruiken. Zo is er zelfs voor de kleinste ruimte een praktische garderobekast te bedenken!

Garderobekast onder een schuine wand

Een kast plaatsen tegen een schuine wand vraagt om creatieve ideeën. Benut de volledige hoogte van de kamer door er een rechte voorzetwand of schuifwanden voor te plaatsen. Zo wordt de schuine wand recht en heb je hierachter meteen volop opbergruimte. Win-win! Zo’n inbouwkast hoeft natuurlijk niet per se tot aan het plafond te komen. Een lagere kast kan natuurlijk ook: dan ontstaat er meteen een uitstalplek voor andere spullen. 

Een verstopte kapstok

Een opgeruimde hal is een goede binnenkomer. Weg met die overvolle kapstok dus! Ga voor een kleine garderobekast in de hal waar je al jouw jassen, schoenen en sporttassen kwijt kunt. Zo wordt alles heerlijk aan het zicht onttrokken. Plaats schuifdeuren voor de kast zodat je genoeg ruimte overhoudt in deze vaak al smalle gang. Met schuifdeuren in een opvallende kleur geef je de entree van je huis pit en cachet.

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Glazen schuifwand als roomdivider: dé oplossing voor jouw interieur!

vrijdag 03-12-2021

Glazen schuifwand als roomdivider: dé oplossing voor jouw interieur!

Een kleine slaapkamer zo indelen dat er genoeg opbergruimte ontstaat? Dat kan makkelijk! Wat dacht je van een schuifdeurkast of inloopkast met schuifdeuren?

Lees meer