• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Kies voor een kast van vloer tot plafond in de slaapkamer

Kies voor een kast van vloer tot plafond in de slaapkamer

 

Inbouwkasten versmelten met het interieur. Daarom zijn kasten met schuifdeuren de ideale oplossing voor een garderobekast. Ontdek nu de vele voordelen van een kast van vloer tot plafond in de slaapkamer en laat je inspireren voor jouw interieur.

Hoog, Hoger, Hoogst

Elegant en praktisch

Een vaste kastenwand maakt indruk: vooral op een grote slaapkamer zorgt een inbouwkast ervoor dat de ruimte er opgeruimd uitziet. Achter de schuifwand zijn meerdere garderobekasten, ladekasten en open schappen zó eenvoudig te verbergen: iets wat met losse meubels nooit zo mooi lukt. Als je goed nadenkt over de indeling, kun je er makkelijk al je kleding en schoenen in kwijt. Maak gebruik van meerdere hang- en leggedeeltes zodat je genoeg opbergruimte hebt. Zo blijft de slaapkamer vrij van rommel, terwijl de ruimte er juist alleen maar mooier uit ziet. Want wat is nou imposanter dan zo’n strakke kastenwand in je kamer?

Meer inspiratie voor garderobekasten

Dé ruimtebespaarder

Heb je niet zo’n grote slaapkamer? Het voordeel van schuifdeuren in de garderobekast, is dat ze geen openzwaai hebben en dus geen extra ruimte in beslag nemen. Daarnaast werk je met een kast van vloer tot plafond in de hoogte en breedte, in plaats van in de diepte. Daarom is een inbouwkast een handige manier om veel opbergruimte te creëren, zonder dat het veel plek in beslag neemt. Denk aan het opbergen van linnengoed en kleding. Je benut het oppervlakte van de gehele wand, zonder dat je veel ruimte van de kamer zelf gebruikt.

Zo creëer je opbergruimte onder schuin dak

Haal alles uit de kast

Wist je dat de schuifdeuren voor jouw kast van vloer tot plafond op maat te maken zijn? Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, kleuren en uitwerkingen. Zo is er altijd wel een stijl die past bij het interieur van jouw slaapkamer én bij jouw persoonlijke stijl. Denk voor een echte eyecatcher in schuifdeuren met uitvoering in een speciale glans, print, motief of reliëf. Of nog handiger: ga voor een spiegeldeur! Hiermee lijkt niet alleen de slaapkamer nog groter dankzij de lichtinval, maar heb je meteen een spiegel van vloer tot plafond om je outfits goed in te kunnen checken. Een echte win-win!

Tip: bespaar ruimte in een kleine slaapkamer

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

De zolder opruimen in 4 stappen

vrijdag 04-03-2022

De zolder opruimen in 4 stappen

De zolder is hét geheim voor het creëren van ruimte. Deel de zolder efficiënter in en ruim op, zodat je de ruimte kunt gebruiken voor iets anders. Volg deze 4 stappen!

Lees meer
De meest praktische garderobekast is er een met schuifdeuren op maat

dinsdag 14-12-2021

De meest praktische garderobekast is er een met schuifdeuren op maat

De optimale garderobekast is er een op maat gemaakte inbouwkast met schuifdeuren. Ontdek de vele voordelen van slaapkamer kasten met schuifdeuren en laat je inspireren.

Lees meer