• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Dit is waarom een kast met spiegeldeur een ruimtewinnaar in huis is

Dit is waarom een kast met spiegeldeur een ruimtewinnaar is

Een BEKENDE TRUC OM TOE TE PASSEN IN HET INTERIEUR IN HUIS

Spiegels in huis zijn zeker niet alleen praktisch en decoratief. Door ze op de juiste manier toe te passen kunnen de effecten groots zijn. Ken je de toepassing van een spiegel in een schuifdeur al? Dit is een grote ruimtewinnaar!

Houd jezelf een spiegel voor!

Groots effect met grote spiegels

Door de weerkaatsing van licht en het spiegelbeeld zorgen spiegels ervoor dat een ruimte groter lijkt. Hiermee vormt het een mooie toevoeging aan elk interieur! En hoe groter het formaat van de spiegel, hoe meer diepte er wordt gecreëerd. Wees daarom niet bang om voor een grote spiegel in een kleine ruimte te gaan. De plek van de spiegel is wel bepalend voor het effect en een geslaagd resultaat. Plaats een spiegel op zo’n manier dat deze het interieur spiegelt. Dan lijkt de ruimte dubbel zo groot. Tegenover een witte wand werkt deze truc niet, dus houd ook rekening met het kleurgebruik in de rest van de ruimte. 

Een spiegeldeur in je schuifwandkast

Op de slaapkamer is de kledingkast een belangrijk interieuronderdeel. Het is niet alleen praktisch, maar kan ook een echte eyecatcher van de ruimte zijn. Wil je een kast met schuifdeursysteem in je kamer plaatsen? Overweeg dan eens om voor een spiegeldeur te gaan. Dit is niet alleen handig om goed je outfits in te checken, maar het is ook meteen een groot spiegeloppervlakte om de kamer extra ruim te laten lijken. Met een spiegel schuifdeur in de kledingkast heb je namelijk meteen een spiegel vanaf de vloer tot aan het plafond in je ruimte. Deze zorgt er meteen voor dat de vaak kleine slaapkamer meteen een stuk groter lijkt. Win-win!

Een knusse ruimte met spiegels

Ben je bang dat spiegeldeuren toch een overload gaan zijn voor jouw ruimte? Varieer dan met de invulling van de deuren: combineer een spiegeldeur met mooie andere materialen. Daarnaast kun je een ruimte een knusser effect geven door in de rest van de kamer met warme en zachte materialen te werken. De kleur van het glas is ook van belang voor de sfeer. Met een getinte bronzen spiegel reflecteert er een warm licht de ruimte in. Dit maakt de ruimte niet alleen knusser, zo zie je meteen de mooiste versie van jezelf!

Tip: een spiegel in de keukenkast

Wist je dat ook een spiegel in de keukenkast een smaakmaker kan zijn? Ga voor nét een beetje glamour tussen al die functionele spullen in de keuken. Praktisch voert doorgaans al snel de boventoon in deze ruimte. Zorg daarom voor georganiseerde keukenkastjes achter een mooie spiegeldeur!

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Glazen schuifwand als roomdivider: dé oplossing voor jouw interieur!

vrijdag 03-12-2021

Glazen schuifwand als roomdivider: dé oplossing voor jouw interieur!

Een kleine slaapkamer zo indelen dat er genoeg opbergruimte ontstaat? Dat kan makkelijk! Wat dacht je van een schuifdeurkast of inloopkast met schuifdeuren?

Lees meer
Kleding overzichtelijk opbergen? Ga voor een schuifdeursysteem!

dinsdag 26-10-2021

Kleding overzichtelijk opbergen? Ga voor een schuifdeursysteem!

Een kledingkast met schuifdeursysteem brengt veel voordelen met zich mee. Ontdek nu al onze opbergtips en stel eenvoudig jouw ideale kast met schuifdeuren samen!

Lees meer