• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Geef je hal een smaakvolle en opgeruimde look met deze tips

Geef je hal een smaakvolle en opgeruimde look met deze tips

Een warm en opgeruimd welkom in jouw huis

Je kent het vast wel: krijg je onverwacht bezoek en ziet je hal er nèt iets te rommelig uit. Ai, dan maak je niet helemaal een lekkere eerste indruk. De hal is typisch zo’n stukje huis dat je makkelijk vergeet tijdens je dagelijkse opruimmomentje. Het is nou eenmaal zo dat je na een lange werkdag minder zin hebt om je jas, sjaal en schoenen nog netjes op te ruimen. En als je dan ook nog eens gezellige accessoires wil toevoegen, wordt het al helemaal een wirwar. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je! Geef je hal een trendy en stijlvolle uitstraling.

This house was clean yesterday. Sorry you missed it

Maak slim gebruik van opbergruimte

Laten we eerlijk zijn: de meeste hallen zijn niet bepaald groot. Daarom is het extra belangrijk om slim om te gaan met de ruimte die je hebt. Een inbouwkast biedt in een kleine ruimte al snel uitkomst. Zo zorg je ervoor dat al je spullen een vaste plek krijgen en kun je al je jassen, schoenen en accessoires netjes opbergen. En bedenk ook vooral: wat heb ik écht nodig in de gang? De rest mag best verplaatst worden naar een andere opslagruimte. Plaats een mooi stel schuifwanden voor je inbouwkast en bespaar niet alleen ruimte, maar creëer ook een verzorgde uitstraling! 

Ontwerp zelf een schuifwandkast voor jouw hal

Maak gebruik van manden en dozen

Maar dan: je hebt een inbouwkast en merkt toch dat je nog wat opbergruimte mist. Of je komt erachter dat je sommige spulletjes liever binnen handbereik hebt. Heb je dan al eens gedacht aan manden en dozen? Ze zijn perfect voor het opbergen van kleine spullen zoals sleutels, post, sjaals en handschoenen. Je zet ze makkelijk bovenop je kapstok en het zorgt meteen voor het speelse element dat jouw hal nog nodig heeft. 

Opbergtips voor elke ruimte in huis

Kies voor een eyecatcher

Als alles netjes is opgeruimd, is het tijd voor de aankleding. Een hal hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn! De gang is meer dan alleen een aankomsthalletje en is de eerste kennismaking van je gasten met jouw interieur. Kleed je gang daarom aan met mooie accessoires die bij jouw persoonlijke stijl passen en ben niet bang om een risico te nemen. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende spiegel, een stijlvolle kapstok of een kleurrijk vloerkleed. Zo wordt jouw hal een echte eyecatcher! 

Inrichtingstips voor de gang of overloop

Groen in de gang

De aankleding van de hal stopt niet bij accessoires: groen in huis is helemaal hip! Door planten in je hal te plaatsen, breng je niet alleen sfeer en gezelligheid in huis, maar zorg je ook voor schone lucht. Bang dat je planten niet overleven met het beperkte zonlicht dat je hal binnenkomt? Gelukkig zijn er heel wat planten die het prima doen met minder licht, zoals de Sanseveria, een Lepelplant of een Varen.

Regelmatig opruimen

Nu je hal er weer tiptop uitziet, wil je dit natuurlijk graag zo houden. Regelmatig opruimen is daarom minstens zo belangrijk. Hang jassen aan de kapstok, berg schoenen op in het schoenenrek en zorg ervoor dat alles weer terug op zijn eigen plek staat. Zo voorkom je dat de hal weer een opslagplaats wordt van spullen die er niet thuishoren en wordt het een welkome binnenkomst in jouw huis!

Stel de schuifwandkast van je dromen samen

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Ruimte besparen? Opbergen in de bijkeuken doe je zo!

dinsdag 09-05-2023

Ruimte besparen? Opbergen in de bijkeuken doe je zo!

Creëer opbergruimte in de bijkeuken met behulp van kasten en schuifdeuren. Ontdek de meest stijlvolle manier van opbergen in jouw bijkeuken.

Lees meer
Een open wandkast inrichten doe je zo

dinsdag 11-04-2023

Een open wandkast inrichten doe je zo

Richt je wandkast stijlvol in met deze tips en ontdek hoe je het meeste uit een schuifwandenkast haalt. Niets staat jou meer in de weg van de kast van je dromen.

Lees meer