• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Inrichtingstips voor een kast in de gang of overloop

Inrichtingstips voor een kast in de gang of overloop

een warm welkom!

Een opgeruimde hal is een goede binnenkomer. Een gang of overloop hoeft niet alleen een doorgangsroute naar een andere ruimte te zijn. Je kunt deze ruimte ook nuttig gebruiken met de juiste meubels. Jouw persoonlijke visitekaartje!

This is our happy place

De verstopte kapstok

Weg met die overvolle kapstok! Ga voor een kleine garderobekast in de hal waar je alle jassen, schoenen en sporttassen kwijt kunt. Plaats deuren voor de kast zodat alles mooi uit het zicht blijft. Geef alles in de kast een vaste plek, zodat het niet binnen no time weer een rommeltje wordt. Werk met verschillende hang- en legdelen zodat overal genoeg ruimte voor is.

Benut alle ruimte in de gang

De plek onder de trap wordt vaak leeggelaten. Zonde! Dit is de perfecte plek om extra opbergruimte onder te creëren. Plaats hier een schoenenrek, manden met winteraccessoires of wat mooie dozen met andere spullen. Heb je deze ruimte niet nodig om op te bergen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan het plaatsen van een bureau: een handige nieuwe thuiswerkplek!

Schuifdeuren als ruimtebespaarder

Een gang of overloop is vaak behoorlijk smal. Door voor een opbergkast met schuifdeuren te gaan, houd je evengoed genoeg ruimte over. De deuren hebben namelijk geen openzwaai, waardoor ze zelfs in de smalste gang nog gewoon open geschoven kunnen worden. Werk met een kast in de hoogte en breedte, zodat er geen diepte nodig is: nog meer ruimte om te besparen! Met schuifdeuren in een opvallende kleur geef je de entree van je huis pit. En een spiegelschuifdeur zorgt voor de laatste check-up voor je de deur uit gaat!

Opruimtips van de opbergcoach

Een eigen plek voor de kids

Praktisch voor jou, dat opbergen in kasten. Maar niet altijd even handig voor de kids. Het openen van zo’n grote kast is voor de kleintjes niet zo gemakkelijk. Geef de kinderen daarom hun eigen opbergplekje in de hal. Hang een kinderkapstok op lagere hoogte zodat ze hier eenvoudig bij kunnen. Dit stimuleert om netjes hun eigen spulletjes op te bergen!

Kan ook de garage of schuur een opruimbeurt gebruiken?

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Interieurtips: 3x handig onder een schuin dak

woensdag 08-06-2022

Interieurtips: 3x handig onder een schuin dak

Het indelen van het interieur kan lastig zijn onder een schuin dak of schuin plafond op zolder. Wij geven 3 handige interieurtips om dit op te lossen!

Lees meer
De zolder opruimen in 4 stappen

vrijdag 04-03-2022

De zolder opruimen in 4 stappen

De zolder is hét geheim voor het creëren van ruimte. Deel de zolder efficiënter in en ruim op, zodat je de ruimte kunt gebruiken voor iets anders. Volg deze 4 stappen!

Lees meer