• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Ruimte besparen? Opbergen in de bijkeuken doe je zo!

Ruimte besparen? Opbergen in de bijkeuken doe je zo!

Een warm en opgeruimd welkom in jouw huis

Het is geen geheim dat een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Vooral in de bijkeuken kan het soms een uitdaging zijn om alles netjes en georganiseerd te houden. Daarom delen we onze beste tips om opbergruimte te creëren in de bijkeuken, met behulp van kasten en schuifdeuren. Ontdek de meest stijlvolle manier van opbergen in jouw bijkeuken.

Happiness is homemade

Een kastenwand: dé oplossing voor een georganiseerde ruimte

Een kastenwand in de bijkeuken biedt niet alleen veel opbergruimte, maar zorgt er ook voor dat deze ruimte er stijlvol en geordend uitziet. Kies voor een kastenwand die perfect past bij jouw interieur en maak gebruik van verschillende vakken en lades om al je spullen overzichtelijk op te bergen: of het nou gaat om jouw voedselvoorraad of om poetsspullen.

Omdat de bijkeuken vaak verschillende functies heeft, is het belangrijk om eenheid te creëren in de ruimte. Kies dus een kastenwand die goed matcht bij de rest van jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor dezelfde woonstijl als je keuken of de hal.

Nog meer tips voor een opgeruimde bijkeuken

Schuifdeuren: ruimtebesparend en praktisch

Heb je beperkte ruimte in je bijkeuken? Overweeg dan schuifdeuren voor je kastenwand. Deze nemen weinig plek in beslag en zorgen voor een strakke, moderne uitstraling. Bovendien heb je geen last van openslaande deuren, wat in een kleine ruimte een groot voordeel is.

Zo’n kast met schuifdeur is dé perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Hiermee maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en creëer je een georganiseerde en overzichtelijke plek voor al je spullen. Bovendien zorgt de schuifdeur ervoor dat je makkelijk toegang hebt tot de kast, zonder dat deze veel ruimte inneemt.

Welke schuifwandkast past bij jou?

Kies de juiste kastindeling

Wanneer je kasten voor je bijkeuken kiest, is het belangrijk om goed na te denken over de indeling. Afhankelijk van wat je in je bijkeuken wilt opbergen, kun je kiezen voor verschillende soorten kasten. Denk bijvoorbeeld aan een kast met planken voor het opbergen van schoonmaakmiddelen, een kast met lades voor kleinere spullen of een kast met hangruimte voor het drogen van kleding. Vergeet ook vooral niet dat er voldoende plek moet zijn voor ruimte-eisende spullen zoals een stofzuiger, dweil of strijkplank. Opgeruimd staat netjes achter de kastdeuren!

Met deze tips creëer je een georganiseerde en stijlvolle bijkeuken waar je met plezier al je spullen opbergt. Veel succes met het inrichten van jouw ideale bijkeuken!

Wil je ook je keukenkastjes organiseren?

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Een inloopkast in een kleine slaapkamer maak je zo!

donderdag 25-05-2023

Een inloopkast in een kleine slaapkamer maak je zo!

Ontdek hoe je een stijlvolle en praktische inloopkast creëert in een kleine slaapkamer met slimme oplossingen en op maat gemaakte opbergmogelijkheden.

Lees meer
Geef je hal een smaakvolle en opgeruimde look met deze tips

dinsdag 25-04-2023

Geef je hal een smaakvolle en opgeruimde look met deze tips

Maak een geweldige eerste indruk met een trendy en georganiseerde gang. Ontdek onze tips voor slimme opbergsystemen en stijlvolle accessoires op Schuifwanden.nl.

Lees meer