• Eenvoudig zelf te monteren
  • 15 jaar garantie
  • Specialist in maatwerk
Stel je vraag contact

Een inloopkast in een kleine slaapkamer maak je zo!

Een inloopkast in een kleine slaapkamer maak je zo!

gebruik de ruimte om je dromen waar te maken

Heb je altijd al gedroomd van een inloopkast, maar denk je dat je slaapkamer te klein is? Geen zorgen! Met een beetje creativiteit en slimme oplossingen kun je ook in een kleine slaapkamer een stijlvolle en praktische inloopkast creëren. Ontdek hoe je dit voor elkaar krijgt!

Klein maar fijn: jouw droom inloopkast in een kleine slaapkamer

Inloopkast achter bed: slim gebruik van de ruimte

Een inloopkast achter je bed is een slimme manier om de beschikbare ruimte in je slaapkamer optimaal te benutten. Door een inloopkast op maat te maken en deze achter je bed te plaatsen, creëer je opbergruimte zonder dat dit ten koste gaat van je leefruimte. Bovendien zorgt dit voor een unieke en stijlvolle uitstraling in je slaapkamer. Lekker uit het zicht: jouw eigen persoonlijke fashionparadijsje achter het bed.

Meer tips om een kleine slaapkamer in te richten

Kies voor schuifdeuren voor je inloopkast

In een kleine slaapkamer zijn schuifdeuren voor je inloopkast de perfecte oplossing. Ze nemen weinig ruimte in beslag en geven je slaapkamer een moderne uitstraling. Daarbij is het handige van schuifdeuren dat ze geen openzwaai nodig hebben: dat bespaart ruimte! Kies voor inloopkastdeuren die passen bij jouw smaak en interieur en maak je inloopkast helemaal af. Laat je inloopkast ontwerpen op maat, zodat je verzekerd bent van een perfect passende oplossing. Hierdoor kun je al je kleding en accessoires overzichtelijk en stijlvol opbergen.

Inspiratie voor een optimale garderobekast

Zorg voor voldoende verlichting

Goede verlichting is belangrijk in een inloopkast. Zo krijgen jouw aanwinsten de aandacht die ze verdienen. Zorg ervoor dat je genoeg licht hebt om je kleding en accessoires goed te kunnen zien. Denk aan sfeerverlichting, zoals led-strips, of kies voor spotjes om specifieke delen van je inloopkast uit te lichten.

Maak het persoonlijk in jouw interieur

Je inloopkast is een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl en smaak. Maak het interieur van je inloopkast persoonlijk door te kiezen voor accessoires en kleuren die bij jou passen. Denk aan opbergdozen, hangers en lades in jouw favoriete kleuren of materialen. En jouw pronkstukken krijgen natuurlijk een bijzonder plekje onder een spotje of in een open kast.

Zo maak je de inloopkast van je dromen

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? 

Carlijn denkt met je mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Creëer een kledingkamer met inloopkast op zolder

donderdag 08-06-2023

Creëer een kledingkamer met inloopkast op zolder

Ontdek hoe je zelf een prachtige kledingkamer met een inloopkast op zolder kunt creëren. Laat je inspireren door onze tips en ideeën voor jouw interieur!

Lees meer
Ruimte besparen? Opbergen in de bijkeuken doe je zo!

dinsdag 09-05-2023

Ruimte besparen? Opbergen in de bijkeuken doe je zo!

Creëer opbergruimte in de bijkeuken met behulp van kasten en schuifdeuren. Ontdek de meest stijlvolle manier van opbergen in jouw bijkeuken.

Lees meer